کد: 180493927 دی 1400 ساعت 15:05

وقتی نت فکر کرد فخرالدینی سانتر می‌کند! (عکس)

آلومینیوم اراک روی یک ضربه ایستگاهی توسط فخرالدینی موفق شد کار را برابر سپاهان به تساوی بکشاند.

به گزارش "ورزش سه"،  در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، سپاهان و آلومینیوم دیدار هفته گذشته خودشان را در اراک تکرار کردند اما این بار برخلاف بازی لیگ که بدون گل مساوی تمام شده بود، مسابقه با گل دقیقه 2 فرشاد احمدزاده جذابیت و حساسیت بیشتری به خود گرفت.

پس از این گل فشار میزبان برای جبران بسیار بیشتر شد تا اینکه در دقیقه 36 اراکی‌ها روی حرکت شریفات در پشت محوطه صاحب ضربه ایستگاهی شدند. نت، گلر سپاهان که خیال می‌کرد فخرالدینی توپ را روی دروازه ارسال می‌کند تنها دو مدافع جلوی توپ گذاشت و خودش نیز جای‌گیری مناسبی برای دفع توپ مستقیم نداشت.

 

فخرالدینی از غفلت گلر اتریشی سپاهان استفاده کرد و با شوتی زیبا به قصد چارچوب و از کنار مدافعان سپاهان دروازه میهمان را باز کرد. شیرجه بلند نت نیز مانع ورود توپ میلاد فخرالدینی به دروازه نشد تا میزبان بازنده به رختکن نرود.

 

1683362

 

1683361

 

1683363

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار