کد: 181076526 بهمن 1400 ساعت 11:1410.1K بازدید

کاپیتان سالزبورگ:

فشاری روی ما نیست؛ به بردن بایرن فکر می کنیم

آندریاس اولمر، کاپیتان سالزبورگ می گوید این تیم بدون هیچ فشار خاصی تا به دیدار مقابل بایرن مونیخ می گذارد.
فشاری روی ما نیست؛ به بردن بایرن فکر می کنیم

به گزارش "ورزش سه"، رقابت های لیگ قهرمانان اروپا از امشب پیگیری می شود و یکی از مدعیان اصلی عنوان قهرمانی یعنی بایرن مونیخ فردا در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف تیم اتریشی سالزبورگ می‌رود. روی کاغذ بسیاری برد آسانی را برای شاگردان یولیان ناگلزمان متصور هستند اما چمپیونزلیگ رقابتی محسوب می شود که اتفاق غیرمنتظره در آن کم رخ نداده است.

بایرن مونیخ به مقتدرانه ترین شکل ممکن و با پیروزی در تمام مسابقات دور گروهی خود پا به مرحله یک هشتم نهایی گذاشته است. این در حالی است که سالزبورگ بالاتر از تیم‌های سویا و ولفسبورگ و پایین‌تر از لیل به عنوان تیم دوم راهی مرحله یک هشتم نهایی شده است.

 

1499790

 

با این که همه شانس کمی برای پیروزی سالزبورگ برابر بایرن مونیخ و صعود این تیم به جمع هشت تیم پایانی مسابقات قائل هستند، کاپیتان این تیم نظر دیگری دارد.  آندریاس اولمر در این باره گفت: "ما بدون هیچ فشاری پا به این بازی می‌گذاریم. در عین حال می‌خواهیم سبک بازی خود را در زمین مسابقه ارائه دهیم. البته ما به این مسئله هم فکر می‌کنیم که چگونه می توان در این بازی به پیروزی رسید و بایرن مونیخ را شکست داد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار