به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید امشب میزبان سوسیداد بود و به پیروزی در این بازی نیاز داشت تا هم فاصله با سویا را به هشت امتیاز افزایش دهد و هم برای مقابله با پی اس جی روحیه بگیرد. در نهایت رئال با وجود اینکه ابتدا یک گل عقب افتاد اما در ادامه 4 گل زد و برنده بازی شد. چهارشنبه شب در برنابئو، رئال باید شکست 1-0 بازی رفت برابر پی اس جی را جبران کند.
امیلیو بوتراگنیو از اسطوره های رئال که سال هاست، مدیر ارتباطات باشگاه محسوب می شود، در پایان بازی گفت:« از واکنش خوب مان در برابر دریافت گل خوشحالم. این یک بازی کامل مقابل حریفی دشوار بود و به ما برای ادامه لالیگا اطمینان خاطر بخشید. کار قهرمانی تمام نشده و هنوز بازی های زیادی باقیمانده که هر کدام مثل یک فینال هستند. نباید تمرکزمان از بین برود.»
بازی برگشت با پی اس جی:« فردا 120 ساله خواهیم شد. پس از دهه ها رئال به جایگاه کنونی خود در دنیای فوتبال رسیده است. ما در لیگ قهرمانان تاریخچه ای بزرگ داریم و حالا همه فکرمان به بازی برگشت با پی اس جی است. بازیکنان و هواداران بی تاب این بازی هستند و می خواهیم به دور بعد برویم.»