به گزارش "ورزش سه"، تمرینات تیم ملی فوتبال در حالی برای دیدار با کره جنوبی از امروز کلید خورد که چهره های جدیدی از سوی اسکوچیچ به تیم ملی دعوت شده اند. یکی از این بازیکنان سیدحسین حسینی است که بعد از حدود دوسال دوباره به تیم ملی برگشته است.
در جریان تمرین امروز تیمش اعضای کادرفنی تیم ملی امید به تمرین بزرگسالان رفتند. در این بین محمد محمدی سرپرست تیم ملی امید که یکی از بازدیدکنندگان از تیم ملی بزرگسالان بود، برخورد گرمی با حسینی داشت.

محمدی و حسینی در حدود 12 سال پیش در استقلال هم تیمی بودند. در آن زمان حسینی بسیار جوان تر بود و به عنوان گلر شماره 3 در تمرینات حضور پیدا می کرد. حالا اما در شرایطی که محمدی چند سالی است فوتبالش تمام شده و البته حسینی در بهترین شرایط آمادگی قرار دارد و گلر شماره یک ابی پوشان پایتخت محسوب می شود، این دو دروازه بان با هم رودررو شدند.
محمدی و حسینی در تمرین امروز تیم ملی فوتبال با هم برخورد گرمی داشتند و خاطرات گذشته را زنده کردند.
