کد: 181681206 فروردين 1401 ساعت 13:22

فو مینگ چینی داور دیدار ایران و لبنان شد

یک تیم داوری از کشور چین قرار است تا دیدار میان ایران و لبنان را قضاوت کنند.
فو مینگ چینی داور دیدار ایران و لبنان شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران در آخرین دیدار خود از مرحله مقدماتی جام جهانی، روز سه شنبه به مصاف تیم ملی لبنان می رود. با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم داوری از کشور چین قضاوت این بازی را برعهده خواهند داشت.

فو مینگ، داور باتجربه چینی قرار است با همراهی دو هموطن خود به نام های شی ژانگ و کائو یای این بازی را قضاوت کنند. ما نینگ دیگر داور مطرح چینی نیز داور چهارم این بازی خواهد بود.

فو مینگ، تاکنون در این مرحله از رقابت های مقدماتی جام جهانی دیداری را برای تیم ملی ایران سوت نزده اما در دیدار برگشت برابر سوریه، به عنوان داور VAR در آن بازی جزو تیم داوری بود.

آخرین قضاوت  فو مینگ داور 38 ساله چینی برای تیم های ایرانی به دیدار استقلال و الهلال از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در فصل سپری شده برمی‌گردد که با برتری دو بر صفر تیم عربستانی همراه بود.

ضمن اینکه تیم داوری چینی قضاوت کننده دیدار ایران و لبنان، امروز وارد مشهد شدند.

 

1701133
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

فو مینگ چینی داور دیدار ایران و لبنان شد | ورزش سه