به گزارش "ورزش سه"، مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا از چند روز پیش در کشور تاجیکستان آغاز شده و نمایندگان ایران تا اینجا توانسته اند یک مدال طلا، یک نقره و سه برنز را کسب کنند. اما اخباری در روزهای اخیر مبنی بر حضور تیم ملی بانوان ایران در این رقابت ها با لباس های قرضی از اعضای تیم ملی مردان مطرح شده بود؛ موضوعی که با واکنش فدراسیون دوچرخه سواری همراه شد.
حامد قاسمی، مدیر روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری در این خصوص می گوید: «بانوان تیم ملی کشورمان با لباس های مخصوص و رسمی خود در مسابقات قهرمانی آسیا حضور پیدا کرده اند و اینکه با لباس های قرضی آقایان رکاب زدند به هیچ وجه صحت ندارد.»
البته فدراسیون هم تایید کرده که مشکلاتی در ارسال لباس های اعضای تیم ملی به تاجیکستان وجود داشته است. قاسمی در این باره هم می گوید: «این مشکل تنها درخصوص البسه ورزشی دوچرخهسواران ایرانی نبوده و اعضای تیم های ملی عراق، ازبکستان، اندونزی نیز دچار همین مشکل شدند. متاسفانه به دلیل ترافیک پروازی و مسافری در این ایام همه وسایل دوچرخهسواران از سوی شرکت هواپیمایی به موقع تحویل داده نشد و بلافاصله کادر فنی تیم ملی این موضوع را با مسئولین برگزاری مسابقات در میان گذاشتند و موافقت آنها را جهت استفاده از لباس دوم تیم ملی جلب کردند. نمایندگان ما در دو بخش آقایان و بانوان در رشته تایم تریل تیمی هیچ مشکلی پر زمینه لباس نداشتند.»
فدراسیون دوچرخه سواری با انتشار این تصاویر در خصوص شایعات مطرح شده اعلام کرد که لباس های بانوان و آقایان ملی پوش رکابزن ایران در روز نخست مسابقات آسیایی، کاملا مطابق عرف و با طرحی متفاوت بوده است