کد: 181750012 فروردين 1401 ساعت 09:2327.5K بازدید

اینفانتینو: می‌خواستم از شکست ایتالیا گریه کنم

جانی اینفانتینو، رئیس فیفا از ناکامی تیم ملی ایتالیا برای کسب مجوز صعود به جام جهانی 2022 بسیار ناراحت است.
اینفانتینو: می‌خواستم از شکست ایتالیا گریه کنم

به گزارش "ورزش سه"، ایتالیا هفته گذشته در مرحله پلی‌آف جام جهانی 2022 قطر به مصاف مقدونیه شمالی رفت و در لحظات پایانی با دریافت یک گل از این تیم از صعود به این رقابت‌ها بازماند. 
این شکست به این معنا بود که ایتالیا برای دومین دوره متوالی جایی در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی نخواهد داشت، چرا که آنها در رقابت‌های جام جهانی 2018 روسیه هم غایب بودند. 
اینفانتینو در گفت‌وگو با Rai اسپورت در این‌باره اظهار داشت:« من واقعا می‌خواستم گریه کنم. این اتفاقی ناراحت کننده برای تمام ایتالیایی‌ها بود. این دومین جام جهانی متوالی است که ایتالیا در آن حضور ندارد و اگر آنها مجوز حضور در جام جهانی بعدی را به‌دست بیاورند، پس از 12 سال غیبت موفق به بازگشت شده‌اند.»

 

1701101


او با اشاره به درخشش این تیم در سال‌های گذشته گفت:« فکر می‌کنم احساسات ناشی از تماشای جام‌های جهانی 1978 و 1982 وقتی که بچه بودم؛ باعث شد که عاشق فوتبال باشم. این اتفاقی ناراحت کننده برای بچه‌های ایتالیایی است اما واقعیت همین است. تنها 32 تیم می‌توانند به جام جهانی راه پیدا کنند و این رقابت‌ها هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود. فعلا...»
این اظهارات اینفانتینو در واقع به تلاش فیفا برای تغییر شرایط برگزاری جام جهانی و تبدیل کردن آن به رویدادی است که هر دو سال یک بار برگزار شود. طرحی که با مخالفت تعداد زیادی از کشورهای عضو این سازمان خصوصا کشورهای اروپایی روبه‌رو شده و هنوز مشخص نیست که آیا در نهایت این طرح به تصویب خواهد رسید یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار