کد: 181785114 فروردين 1401 ساعت 16:2491.4K بازدید

ادعای نشریه پرتغالی؛

مهدی طارمی در میلان؛ یک خبر تازه رسید!

ستاره‌ی فوتبال ایران در رادار مدیران باشگاه میلان ایتالیا قرار گرفته و مدیران باشگاه ایتالیایی در تکاپو برای جلب رضایت مدیران باشگاه پورتو پرتغال هستند.
مهدی طارمی در میلان؛ یک خبر تازه رسید!

به گزارش "ورزش سه"، بعد از انتشار خبر علاقه‌ی باشگاه میلان به جذب مهدی طارمی ستاره‌ی ایرانی تیم فوتبال پورتو در رسانه‌های ایتالیایی، نشریه جوگو پرتغال در خبری ویژه به این موضوع پرداخته و جزئیات جدیدی را ارائه کرده است.

سد راه اصلی مدیران میلان برای مذاکره با مهدی طارمی و جذب او، جلب رضایت مدیران باشگاه پورتو است چرا که طارمی تحت قرارداد باشگاه پرتغالی بوده و نمی‌تواند در نقل و انتقالات مستقیماً و به عنوان بازیکن آزاد راهی سری آ ایتالیا شود.

در خبری که جوگو پرتغال منتشر شده، این‌گونه توضیح داده شده است که پورتو نمی خواهد بازیکنان کمتر از 20 میلیون یورو خود را بفروشد و از حیث به نظر می‌رسد که مدیران باشگاه میلان کار سختی برای جذب ستاره‌ی ایرانی دارند.

1702985
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار