کد: 181808715 فروردين 1401 ساعت 23:26

دنبال این هستیم به بالای جدول برسیم‌

شجاعیان: کادر پرسپولیس بی ادبی کرد و جواب گرفت

مهاجم هوادار می‌گوید علت درگیری داخل تونل بی ادبی یکی از اعضای کادر پرسپولیس بود.
شجاعیان: کادر پرسپولیس بی ادبی کرد و جواب گرفت

به گزارش "ورزش سه"، داریوش شجاعیان در مورد بازی با پرسپولیس اظهار داشت: چندین موقعیت هم ما داشتیم و فکر کنم مساوی عادلانه بود. در نیمه دوم چند موقعیت داشتیم که اگر می‌توانستیم استفاده کنیم، با پیروزی خارج می‌شدیم.

هافبک هوادار درباره برخوردهای داخل بازی گفت: پرسپولیس در کورس است و مطمئنا ما هم دنبال این هستیم خودمان را بالای جدول برسانیم. ‌درگیری در چنین فوتبالی ایجاد می‌شود. فوتبال است و پینگ پنگ نیست.

شجاعیان راجع به درگیری داخل تونل در پایان بازی توضیح داد: یک ذره بی ادبی کردند و مطمئنا بی ادبی واکنش دارد و چیز خاصی نیست.

وی در مورد طرف درگیر عنوان کرد: من نشناختم و عضو کادر پرسپولیس بود.

او در پاسخ به این ادعای هواداران پرسپولیس که هوادار برای خوشحالی استقلال بازی می‌کرد، گفت: نه، نه، نه؛ مطمئنا ما وقتی در تیمی بازی می‌کنیم به تیممان تعصب داریم و برای موفقیت تیممان تلاش کردیم که بتوانیم به بالای جدول برسیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شجاعیان: کادر پرسپولیس بی ادبی کرد و جواب گرفت | ورزش سه