کد: 181923023 فروردين 1401 ساعت 00:565.6K بازدید

نظری: آماده‌ترین استقلال را بردیم

مهاجم سابق استقلال برابر تیم سابقش خوش درخشید.
نظری: آماده‌ترین استقلال را بردیم

به گزارش "ورزش سه" محمد مهدی نظری که در لیگ سیزدهم با تصمیم قلعه‌نویی به استقلال پیوست و اتفاقا مدتی با فرهاد مجیدی سرمربی استقلال هم هم‌تیمی بود، پس از پیروزی برابر استقلال و صعود به جمع چهار تیم نهایی جام حذفی برابر خبرنگاران حاضر شد.
نظری ابتدا در خصوص بازی عنوان کرد:" به هرحال استقلال تیم سابقم بوده است. این تیم با آقای مجیدی خیلی تیم خوبی شده و به آماده‌ترین استقلال برخورد کردیم. جوری بازی را مدارا کردیم که به وقت‌های اضافی و پنالتی بکشد. این را نمی‌گویم که یعنی دفاع کردیم، به هرحال تیم بزرگی است و فشار آورد. در پنالتی هم تیمی که تمرکز بیشتری داشته باشد برنده می‌شود که خدارا شکر بردیم."
نظری در خصوص شانس نساجی برای قهرمانی گفت:" تمام تلاشمان را می‌کنیم. در زمین انرژی می‌گذاریم. نتیجه هم دست خدا است."
نظری در مورد مصدومیت‌های زیاد و این که این تیم قصد تلف کردن وقت بازی را داشته هم جواب داد" خدا را شاهد می‌گیرم بازیکنان و آقا ساکت اصلا اهل وقت تلف کردن نیستن. هرکسی افتاد مصدوم بود."
همچنین نظری راجع‌به اعتراضات کادر فنی استقلال نسبت به گل مردود رمضانی هم گفت:" می‌دانم چه کسی جو می‌داد. کمک‌مربی آنها از کنار زمین فریاد می‌زد ولی قطعا خطا بود."
نظری که با گل کردن پنالتی چهارم تیمش نقش زیادی در صعود نساجی ایفا کرد، حالا در کنار هم‌تیمی‌هایش به صعود به فینال حذفی با برتری برابر مس کرمان فکر خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار