کد: 182145006 اردیبهشت 1401 ساعت 10:262.8K بازدید

علی‌آبادی:قهرمانان نمی‌توانند روی کشتی تمرکز کنند

دارنده مدال نقره المپیک 1972 مونیخ در خصوص نایب قهرمانی تیم ملی فرنگی ایران در قهرمانی آسیا تاکید کرد که ما کشتی‌گیران خوبی داریم اما دغدغه فکری آنها زیاد است و به سختی می‌توانند روی کشتی تمرکز کنند.
علی‌آبادی:قهرمانان نمی‌توانند روی کشتی تمرکز کنند

به گزارش "ورزش سه" به نقل از تسنیم، رحیم علی‌آبادی در رابطه با برگزاری جامی به اسم او در سرخس اظهار داشت: خبر ندارم، چیزی به من در این ارتباط گفته نشده، من اردبیلی هستم و نشنیدم که قرار است مسابقه‌ای به نام من در سرخس برگزار شود. چند روز پیش بهرام مشتاقی برای احوالپرسی زنگ زد، حرفی در این خصوص زده نشد، فقط گفت بعد از ماه رمضان یک مراسمی هست که باید در آن شرکت کنم.

وی در مورد عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی ایران در قهرمانی آسیا تصریح کرد: یک سری جوان‌ها به این رقابت‌ها رفتند، البته برای کشتی ما مسابقات المپیک، جهانی و بعد هم بازی‌های آسیایی اهمیت دارد، مسابقه‌ای چون قهرمانی آسیا برای کسب تجربه جوانترهاست. ما نایب قهرمان جهان هستیم، اگر در آسیا نایب قهرمان شدیم، برای این است که تیم اصلی ما به این رقابت‌ها نرفته بود.

علی‌آبادی ادامه داد: بچه‌ها خوب کشتی گرفتند اما باید این را در نظر گرفت که اینها فکرشان مشغول است. دغدغه فکری قهرمانان ما زیاد است چون با این امکاناتی که وجود دارد و این وضعیت اقتصادی، نمی‌توانند همه فکر و ذهن‌شان را معطوف مسابقه کنند. اینها هر کدام خانواده دارند و دغدغه مشکلات خانواده هم هست. نمی‌توانند صددرصد روی کشتی تمرکز کنند. همه این بچه‌ها خوبند، باتوجه به امکاناتی که در اختیارشان قرار داده می‌شود و مسائلی که وجود دارد، باز هم خوب کشتی می‌گیرند.

رحیم علی‌آبادی همچنین با اشاره به استفاده از مربیان سازنده در سطح تیم ملی گفت: من بارها گفتم همان جوری که کشتی‌گیر از شهرهای مختلف به عضویت تیم ملی درمی‌آید مربیان اینها را هم باید در نظر گرفت. مربیانی که در شهرستان هستند شب و روز برای موفقیت شاگردان‌شان تلاش می‌کنند تا ما شاهد درخشش آنها در تیم ملی باشیم. باید به مربیان سازنده احترام گذاشت و از آنها به نحو شایسته تقدیر کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

علی‌آبادی:قهرمانان نمی‌توانند روی کشتی تمرکز کنند | ورزش سه