کد: 182177307 اردیبهشت 1401 ساعت 21:378.6K بازدید

تاکتیک جالب آلومینیوم؛ پرس شدید از دروازه نساجی

آلومینیوم در نیمه نخست دیدار برابر نساجی تیم برتر میدان بود و فرصت‌های پرتعداد گلزنی را از دست داد.
تاکتیک جالب آلومینیوم؛ پرس شدید از دروازه نساجی

به گزارش "ورزش سه"، نیمه نخست فینال جام حذفی در شرایطی با تساوی بدون گل به پایان رسید که آلومینیوم در این نیمه عملکرد بهتری نسبت به حریف خود داشت و چند موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد از جمله دو ضربه محمدرضا آزادی که به تیرک دروازه برخورد کرد و ضربه ایستگاهی که این بازیکن به سمت دروازه حریف زد و با واکنش حقیقی دفع شد.

یکی از نکات جالب در سبک بازی اراکی‌ها طی نیمه نخست، پرس شدید نساجی از زمین این تیم بود. شاگردان رحمتی که تلاش فراوانی برای باز کردن دروازه حریف از خود نشان دادن، در چند مقطع از دیدار با پرس‌های شدید به دنبال تصاحب توپ از زیر پای بازیکنان نساجی بودند.

در یکی از این صحنه‌ها زمانی‌که کریم اسلامی در زمین خودی صاحب توپ شد، سه بازیکن اراکی روی پای او آمدند و این بازیکن نیز مجبور شد با یک پاس رو به عقب، ایوب کلانتری را صاحب توپ کند که در این صحنه نیز محمدرضا آزادی با تکلی بلند در پی تصاحب توپ بود که البته موفق نشد.

باید دید در نیمه دوم ساکت الهامی چه تدابیری برای مقابله با سبک تهاجمی و پرسینگ آلومینیوم خواهد اندیشید. نیمه اول فینال جام حذفی با وجود تساوی بدون گل، جذاب و دیدنی دنبال شد.

1709398
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار