کد: 182371520 اردیبهشت 1401 ساعت 17:4029K بازدید

گزارش تایمز؛

تغییرات در چمپیونزلیگ؛ موافقت یوفا با 2 سهمیه افتخاری

یوفا در اندیشه ایجاد تغییراتی در شکل برگزاری لیگ قهرمانان از سال 2024 است.
تغییرات در چمپیونزلیگ؛ موافقت یوفا با 2 سهمیه افتخاری

به گزارش "ورزش سه"، قرار است از سال 2024 شکل برگزاری لیگ قهرمانان دچار تغییراتی شود. زمزمه تغییرات بنیادین در لیگ قهرمانان از سال گذشته و زمانی شروع شد که پروژه سوپرلیگ علیه یوفا رسما اعلام ظهور کرد و هرچند خیلی زود با شکست روبه‌رو شد ولی سران یوفا را مجبور کرد تا در روند برگزاری لیگ قهرمانان تغییراتی ایجاد کنند. یکی از این تغییرات طبق ادعای مارکا افزایش تعداد تیم‌هاست.

1689317

 

جورجو مارکتی نایب رئیس یوفا در مجمع دو ماه پیش اتحادیه باشگاه‌های اروپایی از احتمال افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دور گروهی به 36 تیم سخن گفت. فعلا در دور گروهی لیگ قهرمانان 32 تیم حاضر هستند که در هشت گروه چهار تیمی به رقابت با هم می‌پردازند.

مارکا در این‌رابطه نوشته بود که یوفا قصد دارد به دو تیم بزرگ و نامداری که در 5 دوره گذشته لیگ قهرمانان عملکرد بهتری داشته‌اند ولی نتوانسته‌اند به دور گروهی فصل 25-2024 راه پیدا کنند، مجوز حضور بدهد. دو تیم دیگر نیز سهمیه اضافی لیگ‌های پرتغال و فرانسه خواهد بود.

1710899

 

در همین رابطه ساعتی پیش نشریه تایمز ادعا کرد که یوفا موافقت کرده است که به دو کشوری که تیم‌های‌شان در "رقابت‌های اروپایی" بهترین عملکرد را داشته‌اند، دو سهمیه اضافی در لیگ قهرمانان بدهد. فصل جاری لیگ برتر و لالیگا در نیمه نهایی هر کدام دو نماینده داشتند و فینال نیز بین رئال و لیورپول خواهد بود اما فرمول محاسبه به گونه‌ای دیگر است. تایمز نوشته است که بر اساس ضریب موفقیت، اگر قرار بود تغییر در فصل بعد اعمال شود، این سهمیه اضافی به انگلیس و هلند تعلق می‌گرفت. همچنین یوفا با طرح افزایش تعداد گروه‌ها به 10 نیز مخالفت کرده و تورنمت مثل سابق هشت گروه خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تغییرات در چمپیونزلیگ؛ موافقت یوفا با 2 سهمیه افتخاری | ورزش سه