کد: 182608304 خرداد 1401 ساعت 01:2514.6K بازدید

احتمال می‌دهیم بازی با میزبان پرتماشاگر باشد؛

سلمانی: بازی مقابل ازبکستان را شبیه‌سازی کردیم

کاپیتان تیم ملی امید بازی دوستانه مقابل عراق را مفید دانست و آن را نوعی شبیه سازی برای بازی با ازبکستان به شمار آورد.
سلمانی: بازی مقابل ازبکستان را شبیه‌سازی کردیم

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال امید ایران در اولین دیدار دوستانه خود مقابل عراق پیش از اعزام به رقابت های قهرمانی آسیا، این تیم را با یک گل شکست داد. 

یاسین سلمانی، ستاره جوان تیم سپاهان و کاپیتان تیم ملی امید در نشست خبری پس از این بازی گفت: بازی خیلی خوبی بود. تیم حریف را آنالیز کرده بودیم و به خوبی برنامه های خود را در زمین پیاده کردیم. 

او در ادامه افزود: می توانستیم گل های بیشتری بزنیم ولی با کم دقتی موقعیت های خود را از دست دادیم. 

کاپیتان تیم ملی امید در پاسخ به سوالی در مورد بازیکنان و هواداران عراقی که در این دیدار حضور داشتند تاکید کرد: عراق بازیکنان باکیفیتی داشت. تماشاگران خوبی هم برای بازی آمده بودند. یک شبیه سازی خوب برای بازی مقابل ازبکستان بود که احتمال می دهیم پرتماشاگر باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سلمانی: بازی مقابل ازبکستان را شبیه‌سازی کردیم | ورزش سه