کد: 182776615 خرداد 1401 ساعت 14:57

سید حسین نمی‌خواهد ۲۰۱۸ تکرار شود (عکس)

دروازه‌بان استقلال پس از یک فصل درخشان نمی‌خواهد فضا را به دیگر رقبای خود بدهد.

به گزارش "ورزش سه"، اردوی تیم ملی ایران در شرایطی برگزار می‌شود که در کنار امیر عابدزاده، علیرضا بیرانوند و سید پیام نیازمند که در قطر تمرین می‌کنند، سید حسین حسینی هم پس از یک فصل درخشان در استقلال می‌خواهد خودی نشان دهد تا نسبت به رقبای خود که آمار بازی و کلین‌شیت بهتری داشته، جایگاهش را تثبیت کند.

سید حسین بهترین سال خود را در تاریخ فوتبالی‌اش سپری کرد و در کنار رسیدن به قهرمانی لیگ برتر همراه با استقلال، بیشترین آمار کلین‌شیت را هم داشت تا این عملکرد موفق شرایطی به وجود بیاورد تا او مثل آخرین مرحله انتخابی جام جهانی، بازهم در فهرست نفرات مدنظر دراگان اسکوچیچ جای داشته باشد.

این دروازه‌بان چهار سال قبل نیز چنین شرایطی را در آستانه جام جهانی ۲۰۱۸ تجربه کرد و همواره در اردوهای تیم ملی حاضر بود، اما در نهایت جزو مسافران روسیه قرار گرفت و در لحظه آخر، کارلوس کی‌روش او را کنار گذاشت ولی حالا سید حسین با یک شرایط بهتر و تجربه بیشتر خود را آماده سفر به قطر می‌کند.

1719339
1719340
عکس ها: نعیم احمدی

سید حسین که در دو تورنمنت جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملت‌های ۲۰۱۹ حاضر نبود و در آخرین لحظه از فهرست نهایی تیم ملی ایران کنار رفت، اکنون با انگیزه زیادی در تمرینات تیم ملی در دوحه شرکت کرده و می‌خواهد در فرم ایده‌آل لیگ برتر بماند تا کادر فنی ایران هم نظر مثبت را روی او داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

سید حسین نمی‌خواهد ۲۰۱۸ تکرار شود (عکس) | ورزش سه