به گزارش "ورزش سه"، آخرین اردوی تیم ملی در اردوی قطر پس از یک روز استراحت، شنبه شب در زمین چمن مجموعه دانشگاه قطر در شهر دوحه برگزار شد.
* تمرین امشب ملی پوشان ایران از ساعت ۱۸:۳۰ به وقت محلی زیر نظر کادر فنی آغاز شد و به مدت ۷۰ دقیقه ادامه داشت.
* پس از بخشهای ابتدایی و حرکات ترکیبی، اسکوچیچ تمرین با نشاط و مفرحی را برای بالا بردن روحیه ملی پوشان در نظر گرفت که با استقبال بازیکنان همراه بود.
* در بخش پایانی اسکوچیچ عملکرد شاگردانش را در یک بازی درون تیمی فشرده در نیمه زمین زیر نظر گرفت و ترکیب مورد نظر خودش برای بازی مقابل الجزایر را مورد آزمایش قرار داد.
* همه بازیکنان تیم ملی با آمادگی کامل در این تمرین حضور داشتند و اسکوچیچ مشکلی برای انتخاب نفرات مورد نظر خودش در این بازی نخواهد داشت.
* کرونوسلاو رنولدیچ، دستیار جدید اسکوچیچ و عضو جدید کادر فنی تیم ملی نیز امروز برای نخستین بار در تمرین تیم ملی ایران در دوحه حضور یافت.
* شجاع خلیلزاده بازیکن باشگاه الاهلی نیز امروز شاهد تمرین ملیپوشان در دوحه بود.
* همچنین دوربینهای چندین شبکه تلویزیونی بینالمللی و دوربین تلویزیون فیفا نیز در دقایق ابتدایی تمرین تیم ملی حضور یافتند.
* گفتنی است، تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه شب در ورزشگاه القطر برابر تیم ملی الجزایر قرار میگیرد.