به گزارش "ورزش سه"، این در شرایطی بود که سرمربی کروات تیم ملی در نیمه مربیان توانسته بود با ورود میلاد سرلک، عارف آقاسی و امید ابراهیمی و تغییر آرایشی که در ترکیب تیمش ایجاد کرد، شرایط را عوض کند و در دقیقه 63 گل تساوی روی پاس نورافکن و ضربه جهانبخش به ثمر رسید.
در ادامه این تغییرات در دقیقه 71 دراگان اسکوچیچ بار دیگر دست به تغییر زد و اینبار بدون اینکه به آرایش بازیکنان دست بزند، امیرحسین حسینزاده را بهجای علی قلیزاده وارد ترکیب کرد و در خط میانی هم مهدی مهدیپور بازیکن کلیدی استقلال در مسیر قهرمانی را جانشین احمد نوراللهی کرد.
اردوی تیم ملی در شرایطی آغاز شد که در چند روز ابتدایی چند 5 استقلالی دعوت شده به اردو از سوی اسکوچیچ در جمع ملیپوشان پذیرفته نشدند ولی در ادامه با بیانیه استقلال آنها پای پرواز به سایر نفرات ملحق شدند.
به استثنای مهدیپور و حسینزاده، سه بازیکن استقلالی دیگر حسین حسینی، عارف غلامی و سعادت حردانی هستند که هنوز در مقابل الجزایر فرصت بازی پیدا نکردهاند.