کد: 242968825 شهریور 1405 ساعت 22:124.6K بازدید

رونمایی از بهترین گلزن لیگ ایران در ژاپن (عکس)

ستاره تراکتور پس از سفری طاقت‌فرسا از امارات به ژاپن، در واپسین لحظات دیدار با امارات پا به توپ شد تا رسما وارد چرخه مسابقات آسیایی 2026 شود.
رونمایی از بهترین گلزن لیگ ایران در ژاپن (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، چهره ویژه تیم فوتبال امید در جریان پیروزی 3 بر یک مقابل امارات، امیرحسین حسین‌زاده بود؛ بازیکنی که پس از جدال سنگین تراکتور برابر شباب‌الاهلی در دبی، سفری طولانی، فرسایشی و ترانزیتی را برای رسیدن به ناگویا پشت سر گذاشت و با وجود خستگی مفرط ناشی از پرواز و تغییر ساعت، خود را به اردوی شاگردان حسین عبدی رساند.

کادر فنی تیم امید با آگاهی کامل از شرایط فیزیکی این ستاره و تحلیل توان بدنی‌اش، ترجیح داد از ابتدا به او استراحت بدهد، اما در دقیقه 1+90 تصمیم گرفت او را به عنوان آخرین یار تعویضی به جای کسری طاهری وارد زمین کند تا روند تطبیق‌پذیری او با جو تورنمنت و زمین مسابقه در ژاپن آغاز شود.

2537967

ستاره تراکتور و آقای گل لیگ برتر ایران حدود سه دقیقه وقت اضافه اعلام شده در زمین ورزشگاه ویو کارییا حضور یافت که این حضوری کوتاه به او فرصت داد شرایط بازی در کنار امیدهای ایران را حس کرده و بار روانی و عضلانی سفر طولانی‌مدت را با چند استارت کوتاه تخلیه کند.

حسین‌زاده در این مدت کم عملا وارد فاز آمادگی کامل تیمی شد و حالا با پشت سر گذاشتن ریکاوری مناسب در روزهای آینده، خود را مهیای مسابقه حساس و تعیین کننده دوم برابر امید چین در روز یکشنبه می‌کند و قابل پیش‌بینی است که او از ابتدا در خط حمله قرار بگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار