کد: 182955628 خرداد 1401 ساعت 10:07

شرایط ستاره های فرنگی متفاوت با کشتی آزاد؛

بنا فقط در دو وزن انتخابی برگزار می کند؟

با اینکه در کشتی آزاد، کادرفنی در 7 وزن به انتخابی رودررو یا حضور مدعیان در یک تورنمنت بین المللی رای داده بود، در کشتی فرنگی شرایط متفاوت است.
بنا فقط در دو وزن انتخابی برگزار می کند؟

به گزارش "ورزش سه"، محمد بنا بعد از چند روز غیبت در اردوی تیم ملی، گویا بار دیگر راضی به بازگشت شده است. بعد از انتشار عکس او در خانه کشتی، حالا سایت فدراسیون خبر چگونگی برگزاری انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی را منتشر کرده؛ خبری که حکایت از برگزاری انتخابی تیم ملی در دو وزن دارد. 
طبق اعلام کادرفنی تیم ملی کشتی فرنگی در اوزان 60 و 130 کیلوگرم مدعیان در انتخابی 19 تیرماه در سالن 12 هزار نفری آزادی روی تشک می روند.
این خبر در حالی اعلام شده که اشاره ای به چگونگی انتخابی ملی پوشان برای مسابقات جهانی در سایر اوزان نشده و به نظر می رسد محمد بنا از همین حالا در 8 وزن دیگر تصمیم نهایی خود را گرفته است.
در کشتی آزاد شرایط کاملا متفاوت اعلام شده و حتی ستاره‌هایی همچون حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع هم باید در انتخابی رودررو کشتی بگیرند. 
باید دید محمد بنا بعد از بازگشت، بار دیگر در خصوص شائبه‌های مطرح شده پیرامون انتخاب ملی پوشان چگونه پاسخگو خواهد بود و می تواند منتقدان خود را قانع کند یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بنا فقط در دو وزن انتخابی برگزار می کند؟ | ورزش سه