
به گزارش "ورزش سه"، یک سال قبل بود که اشرف حکیمی، مدافع مراکشی و جوان اینتر راهی پاریسن ژرمن شد. مشکلات مالی نراتزوری در نهایت این تیم را مجبور به فروش بازیکنانی چون روملو لوکاکو و اشرف حکیمی کرد و حالا احتمال بازگشت هر دو بازیکن به اینتر وجود دارد. باشگاه فرانسوی پاریسن ژرمن خواهان جذب میلان اشکرینیار شده، اما اینتر با رقمی کمتر از 80 میلیون یورو حاضر به فروش این مدافع باکیفیت و اسلواک نیست.

شرایط برای اشرف حکیمی در اولین فصل حضور در پاریسن ژرمن چندان خوب پیش نرفت و حالا FCInter1908 مدعی شد ممکن است مدیران پاریسن ژرمن قصد داشته باشند پیشنهاد جدید خود را اینگونه ارائه دهند؛ 40 میلیون یورو به اضافه بازگشت اشرف حکیمی به اینتر. در واقع شرایط مالی باشگاه پاریسن ژرمن باعث شده این تیم نیاز به فروش داشته باشد و به جز کیلیان امباپه و مارکو وراتی که غیرقابل فروش هستند، احتمال جدایی هر بازیکنی وجود دارد.
تا این لحظه به نظر میرسد بازگشت روملو لوکاکو به اینتر قطعی شده باشد، اما در مورد اشرف حکیمی باید منتظر مذاکرات بین دو باشگاه اینتر و پاریسن ژرمن باشیم. تمایل شدید باشگاه فرانسوی برای انتقال میلان اشکرینیار ممکن است آنها را مجاب به فروش دوباره اشرف حکیمی به اینتر کند.