کد خبر : 1836011 | 09 مرداد 1401 ساعت 09:58 | 13.9K بازدید | 1 دیدگاه

برزیل فاتح همیشگی کوپا آمریکا

بامداد امروز در فینال مسابقات کوپا آمریکا زنان، برزیل موفق به شکست کلمبیا شد.

برزیل فاتح همیشگی کوپا آمریکا

به گزارش “ورزش سه” بامداد امروز فینال کوپا آمریکا به میزبانی کلمبیا میان این کشور و برزیل انجام شد که در نهایت این مسابقه با تک گل Debinha در دقیقه ۳۹ نیمه اول، با نتیجه ۱ بر ۰ به نفع برزیل به اتمام رسید.

اتفاق جالب توجه حضور برزیل در فینال تمام ادوار گذشته از برگزاری این مسابقات است که منجر به قهرمانی در ۸ دوره از ۹ دوره‌ی برگزاری این مسابقات شده است. 
به جز برزیل فقط آرژانتین موفق به فتح این جام در سال ۲۰۰۶ شده و در تمام ادوارهای دیگر این برزیل بوده که جام قهرمانی را بالای سر خود برده است.

گفتنی است که برزیل و کلمبیا پیش از این نیز ۲ بار در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ در فینال این مسابقات به مصاف یکدیگر رفتند که نتیجه بازی‌ها با پیروزی برزیل به پایان رسیده است.

همچنین لازم به ذکر است در مرحله رده‌بندی این مسابقات نیز آرژانتین موفق به پیروزی ۳ بر ۱ مقابل پاراگوئه شده است تا عنوان سومی این رقابت‌ها را به دست آورد.

دیدگاه‌ها