
به گزارش "ورزش سه"، طبیعتا بازیکنان تیمهای فوتبال به دلیل تمرینات گروهی و همچنین سفرهای پی در پی بهخاطر بازی در معرض این ویروس قرار دارند بهطوریکه اخبار نا امید کننده از اردوی تیمهای ملی پایه در کمپ تیمهای ملی به گوش میرسد. بر اساس خبرهای رسیده از کمپ، 4 بازیکن از تیم ملی نوجوانان؛ 3 بازیکن از تیم ملی جوانان و 6 بازیکن از تیم ملی امید دچار کرونا شدهاند. البته 6 بازیکن تیم ملی امید که تست اولیهشان مثبت بود در تست دوم اعلام شد مبتلا به ویروس کرونا نیستند و میتوانند تمرینات خود را با تیم ملی امید دنبال کنند.
این یک هشدار نهتنها برای تیمهای ملی پایه بلکه برای همه تیمهای حاضر در مسابقات لیگ است. چه در لیگ برتر و چه در لیگهای پایینتر. اینکه باید همچنان کرونا را جدی بگیرند و در سایه حضور در تمرینات و مسابقات باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند چرا که در غیر اینصورت ابتلا به کرونا جدا از اینکه سلامتیشان را به خطر میاندازد بلکه به دلیل ضعف بدنی، عملکرد آنها را زیر سوال میبرد و ممکن است تا مدتها دچار این شرایط باشند؛ به این خاطر که ویروس کرونا حتی بعد از دور شدن از بدن دارای عوارض و عواقب است.
قرار است گروه پزشکی تیم ملی در مورد تمرینات تیمهای ملی پایه تصمیم گیری کند. شاید تمرینات تعطیل شود و شاید هم قوانین سخت گیرانهای در اردوی تیمهای ملی پایه برقرار شود. در گام نخست بازیکنان کرونایی از اردوی تیم ملی جدا شدند تا این ویروس به دیگر بازیکنان سرایت نکند.