کد: 183716516 مرداد 1401 ساعت 14:5929.1K بازدید

لینه‌کر: دارم حافظه‌ام را از دست می‌دهم

گری لینه‌کر، ستاره سابق تیم ملی انگلیس، نگران است که در حال از دست دادن حافظه‌اش باشد.
لینه‌کر: دارم حافظه‌ام را از دست می‌دهم

به گزارش "ورزش سه"، لینه‌کر در طول دوران فوتبالش گل‌های خاطره‌انگیز بسیاری را به ثمر رسانده و 48 گلی که با پیراهن تیم ملی انگلیس زده باعث شده است که در رده چهارم برترین گلزنان تاریخ فوتبال این کشور قرار بگیرد. 
با این حال، این مجری برنامه معروف Match of the Day مدعی شده که اخیرا مشکلاتی در به یاد آوردن لحظات خاطره‌انگیز و گل‌هایی که به ثمر رسانده پیدا کرده است. 
او در مراسمی که به افتخار خودش در موزه طراحی لندن برگزار شده بود در پاسخ به این سوال که چند گل را به خاطر دارد گفت:« به ندرت گلی را به خاطر می‌آورم. واقعا چه بلایی سر من آمده است؟»
لینه‌کر تقریبا 300 گل در عرصه ملی و باشگاهی به ثمر رسانده است و بعضی از هواداران شاید باور نکنند که او نتواند هیچ یک از این صحنه‌ها را به خاطر بیاورد. 

1655259
این ستاره سابق بارسا در توضیح این اتفاق اظهار داشت:« من شوخی نمی‌کنم. کاملا جدی هستم و این موضوع کمی باعث نگرانی من شده است. اما خیلی مواقع اینطور بوده‌ام. اخیرا به ورزشگاه اتلتیکو مادرید رفتم و کسی از من پرسید که آیا آنجا گل زده‌ام و گفتم فکر نمی‌کنم. او پاسخ داد که من پنج گل در این زمین زده‌ام. عمیقا از این موضوع نگران شدم. مشکل من چیست؟ بیست سال عجیب به همین شکل گذشته است.»
پیش از این تحقیقاتی نشان داده بود که فوتبالیست‌های سابق سه برابر بیشتر از مردم عادی در خطر بیماری فراموشی قرار دارند و دلیل آن ضرباتی است که با سر به توپ می‌زنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لینه‌کر: دارم حافظه‌ام را از دست می‌دهم | ورزش سه