کد: 183953630 مرداد 1401 ساعت 12:436K بازدید

باوفا: می‌توانستیم روز دوم را با 5 فینالیست تمام کنیم

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان با انتقاد از داوری‌ها در صوفیه تاکید کرد که چوپانی و هدایتی با اشتباهات داوری طلای‌شان به نقره عوض شد.
باوفا: می‌توانستیم روز دوم را با 5 فینالیست تمام کنیم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، حمید باوفا با اشاره به قطعیت قهرمانی شاگردانش در مسابقات قهرمانی جهان پیش از برگزاری کشتی‌های فینال و رده‌بندی امشب، اظهار داشت: اگر امشب همه نفرات‌مان هم ببازند، باز هم با اختلاف زیاد اولیم. خداراشکر که قهرمانی‌مان روز گذشته قطعی شد.

وی با تاکید بر اینکه دو طلای تیمش در 5 وزن اول با اشتباه داوری به نقره تبدیل شده است، عنوان کرد: بچه‌های ما همه دلاورانه کشتی گرفتند اما نگذاشتند این دو نفر طلا بگیرند. من اصلا دوست ندارم در این فضا بروم و شکست‌ها را به داوری ربط بدهم و همیشه هم تاکید می‌کنم که کشتی‌گیر باید حقش را خودش بگیرد اما صددرصد حق کشتی‌گیران ما تضییع شد. به هدایتی خیلی بی‌دلیل اخطار دادند، حریفش را از تشک بیرون کرده بود اما گفتند که دوبنده حریف را گرفته، حق چوپانی را هم صددرصد خوردند، وگرنه ما از روز اول سه طلا داشتیم. در روز دوم هم هر 5 نفر باید فینالیست می‌شدند.

باوفا ادامه داد: در مبارزه نیمه‌نهایی امیر عبدی سوار کشتی بود و 6 دقیقه حمله کرد اما در 40 ثانیه آخر در حالیکه در موقعیت حمله بود، به او اخطار دادند درحالیکه امیر دو اخطار اول و پوئن را گرفته بود.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در خاتمه گفت: خداراشکر که قهرمان شدیم، این قهرمانی تقدیم به همه.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار