کد: 233297820 بهمن 1404 ساعت 22:3016.7K بازدید

آرزوی بزرگ: می‌خواهم اولین مربی آفریقایی رئال شوم!

اریک شل، سرمربی تیم ملی نیجریه، امیدوار است به نخستین مربی آفریقایی‌ای تبدیل شود که هدایت رئال مادرید را بر عهده می‌گیرد.
آرزوی بزرگ: می‌خواهم اولین مربی آفریقایی رئال شوم!

به گزارش "ورزش سه"، شل که دوران مربیگری خود را در سال ۲۰۱۴ با تیم آماتور فرانسوی گروپ اسپرتیف کنسولات آغاز کرد، اکنون به عنوان یکی از بهترین مربیان بومی و پرورش‌یافته در قاره آفریقا شناخته می‌شود.

این مربی ۴۸ ساله، تیم ملی نیجریه را در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ به مقام خوب سوم رساند. این مدافع سابق همچنین تیم کشور زادگاهش، مالی را در رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۳ تا مرحله یک‌چهارم نهایی هدایت کرده بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که چندین کشور آفریقایی خواهان جذب و همکاری با شل هستند. با این حال، خود شل می‌گوید جاه‌طلبی اصلی‌اش این است که روزی روی نیمکت رئال مادرید بنشیند.

او به شبکه آراِم‌سی اسپورت گفت:«رویای من این است که نخستین مربی آفریقایی باشم که هدایت رئال مادرید را بر عهده می‌گیرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار