کد: 184106508 شهریور 1401 ساعت 00:22

علیپور منتظر فرصت دوباره در تیم پرتغالی

مهاجم ایرانی ژیل ویسنته در دیدار با ویزلا نیمکت‌نشین است.
علیپور منتظر فرصت دوباره در تیم پرتغالی

به گزارش "ورزش سه"، در مسابقه ماقبل پایانی هفته چهارم لیگ برتر پرتغال، تیم فوتبال ژیل ویسنته که علی علیپور را در فهرست بازیکنان خود دارد، از ساعت ۰۰:۴۵ بامداد امروز سه‌شنبه در ورزشگاه اختصاصی باشگاه ویزلا به مصاف این تیم رده یازدهمی خواهد رفت.

علی علیپور که طی دو دیدار اخیرشان در لیگ برتر پرتغال و مرحله نهایی لیگ کنفرانس اروپا جزو نفرات اصلی ژیل ویسنته قرار نگرفته و در یک دیدار، حضور تعویضی در زمین داشت؛ در مسابقه با ویزلا هم بین نیمکت‌نشینان است.

مهاجم ایرانی ژیل ویسنته که در سه مسابقه اخیرشان در لیگ برتر پرتغال سه حضور تعویضی در ترکیب داشته و یک گل سه امتیازی مقابل فریرا به ثمر رسانده، امیدوار است امشب فرصت بیشتری برای بازی برابر ویزلا پیدا کند.

تیم فوتبال ژیل ویسنته با یک پیروزی، یک شکست و یک مساوی در این فصل 4 امتیازی و تیم دوازدهم جدول لیگ برتر پرتغال است و برابر ویزلا برای رسیدن به دومین برد خود تلاش می‌کند.

1739964
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار