شیخ با فرمول لوکادیا در ترکیب پرسپولیس؟
شیخ دیاباته امیدوار است پیش از تعطیلی لیگ در یک بازی رسمی برای پرسپولیس به میدان برود.

به گزارش "ورزش سه"، یحیی گلمحمدی، علیرغم اینکه توانایی استفاده از شیخ دیاباته و قرار دادن او در لیست بازی با هوادار را داشت ترجیح داد از این مهاجم اهل مالی تا رسیدن به مرز آمادگی استفاده نکند.
شیخ که این روزها کنار تمرینات گروهی، تمرینهای اختصاصی و بدنسازی خود را نیز پیش میبرد، امیدوار است در لیست بیست نفره سرخها در سفر به مسجدسلیمان قرار بگیرد.
یورگن لوکادیا، مهاجم هلندی پرسپولیس نیز پس از یک بازی خط خوردن از لیست در هفته سوم مورد اعتماد یحیی قرار گرفت و در بازی با آلومینیوم به میدان رفت. حال اگر بنا باشد یحیی شیخ را نیز پس از یک هفته تمرین با قراردادن در ترکیب محک بزند این مهاجم بلند قامت میتواند مقابل نفت مسجدسلیمان به میدان برود.
با توجه به مصدومیت عالیشاه، یحیی مجبور است حداقل یک تغییر در ترکیب برنده تیمش داشته باشد و باید دید آیا زوج لوکادیا-دیاباته شکل میگیرد یا خیر.
