کد: 184302019 شهریور 1401 ساعت 17:3812.5K بازدید

تی‌تی‌ها، دوباره خوش‌قول؛ به امید جشن اول (عکس)

هواداران تراکتور در بازی امروز مثل بازی با هوادار استقبال خوبی از بازی تیم خود داشته اند.
تی‌تی‌ها، دوباره خوش‌قول؛ به امید جشن اول (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تراکتور در هفته چهارم اولین بازی خانگی فصل را با حضور هوادارانش برگزار کرد. این تیم با وجود استقبال قابل قبولی که تی تی ها از بازی داشتند، نتوانست همراه با آنها اولین برد فصل را کسب کند و مقابل هوادار با تساوی بدون گل متوقف شد.

شاگردان بردیف هفته گذشته سرانجام طعم برد در فصل جدید را چشیدند و آلومینیوم را در اراک شکست دادند تا اندکی از قعر فاصله بگیرند. هواداران تراکتور که بعد از تساوی خانگی مقابل هوادار، ناامید راهی خانه های خود شده بودند، امروز دوباره استقبال خوبی از بازی تیم خود کرده اند.

هواداران تراکتور با وجود گذشت نیم ساعت از شروع بازی همچنان در حال ورود به ورزشگاه هستند. آنها امیدوار هستند تا در بازی امروز مقابل نفت به تیم خود برای کسب اولین برد خانگی فصل کمک کرده و بعد از مدت ها در ورزشگاه یادگار امام، جشن پیروزی برپا کنند.

ورودی ورزشگاه یادگار امام تبریز، در لحظه به صدا در آمدن سوت شروع و تا 15 دقیقه ابتدایی کار، شلوغ تر از دقایق قبل از شروع بازی بود و شاید دلیل این اتفاق، ساعت برگزاری بازی (17) است. دلیل این کار، آماده نبودن نورافکن های ورزشگاه یادگار امام برای برگزاری بازی زیر نور است.

1743706
1743707
1743709
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار