کد: 184698415 مهر 1401 ساعت 18:5311K بازدید

این تصمیم داور داد ربیعی را در آورد (عکس)

سرمربی مس رفسنجان اعتراض شدیدی نسبت به تصمیم داور در نیمه اول بازی امروز مقابل تراکتور داشت.
این تصمیم داور داد ربیعی را در آورد (عکس)

به گزارش ورزش سه، مس رفسنجان بعد از اینکه خیلی زود مقابل تراکتور به گل رسید، با تداوم حملات در پی زدن گل دوم بود. روی یکی از همین تلاش‌های ناموفق، شاهد وقوع صحنه ای مشکوک در داخل محوطه جریمه تیم تراکتور بودیم.

فراز امامعلی روی یک ارسال بلند از سمت راست، می رفت صاحب موقعیتی مناسب در دهانه دروازه تراکتور شود؛ البته در این حین محمد آقاجانپور سایه به سایه با او در حرکت بود. پیش از اینکه توپ به فراز برسد، شاهد برهم خوردم تعادل هر دو بازیکن بودیم که مشکوک به خطای پنالتی بود.

1751118

فرزاد منصوری اما چنین عقیده ای نداشت و ادامه بازی را اعلام کرد. این تصمیم داور، با اعتراض شدید اعضای تیم مس به ویژه سرمربی آنها همراه بود. محمد ربیعی که معمولا واکنش زیادی به قضاوت داوران ندارد، در این صحنه معتقد بود که روی بازیکنش خطای پنالتی شده و با فریادهای بلند نسبت به تصمیم منصوری معترض بود.

ادامه اعتراضات سرمربی مس باعث شد تا منصوری به سمت او رفته و از ربیعی بخواهد تا آرام‌تر کار را دنبال کند.

1751117

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

این تصمیم داور داد ربیعی را در آورد (عکس) | ورزش سه