کد: 184969801 آبان 1401 ساعت 16:50

رونالدو نازاریو:

آنچلوتی و گواردیولا تاریخ فوتبال برزیل را تغییر می‌دهند

رونالدو نازاریو معتقد است که هدایت تیم ملی برزیل باید به یک مربی اروپایی مثل پپ گواردیولا و کارلو آنچلوتی واگذار شود و آنها می توانند تاریخ فوتبال این کشور را تغییر دهند.
آنچلوتی و گواردیولا تاریخ فوتبال برزیل را تغییر می‌دهند

به گزارش "ورزش سه"، تیته از سال 2016 هدایت تیم ملی برزیل را برعهده دارد و گفته می شود شاید پس از جام جهانی 2022 از این پست کنار برود. برای جانشینی او رونالدو نازاریو معتقد است که می توان از یک مربی اروپایی استفاده کرد که برای برزیل یک اتفاق جدید و بی سابقه محسوب می شود.

1755954

رونالدو در این رابطه به گاتزتا دلو اسپورت گفت:«چرا که نه؟ مربیان اروپایی مثل پپ گواردیولا یا کارلو آنچلوتی می توانند مربی تیم ملی برزیل شوند و معتقدم موفق نیز خواهند شد. آنها می توانند تاریخ فوتبال برزیل را برای 100 سال آینده عوض کنند. به شخصه دوست دارم آنچلوتی روزی مربی برزیل شود. او دوست‌داشتنی‌ترین مربی فوتبالی است که داشته‌ام و با اختلاف بهترین است. کارلتو با همه دوست است و هیچکس از او ناراضی نیست. او شایسته هر تعریف و تمجیدی است و افتخاراتش در فوتبال انکار نشدنی است.»

1747618

رونالدو در مورد شانس برزیل در جام جهانی و ترکیب خط حمله این تیم گفت:«برزیل تحت هر شرایطی یکی از مدعیان قهرمانی است و می توانم از آرژانتین و قدرت های بزرگ اروپایی به عنوان بزرگترین تهدید سلسائو نام ببرم. در خط حمله وینیسیوس باید بازیکن ثابت باشد و او در بال چپ بی رقیب است. برای بال راست رافینیا(بارسا) و رودریگو(رئال) را داریم و هر دو می توانند در هر تیمی بازیکن ثابت باشند. نیمار هم رهبر تیم است و نیاز به تعریف من ندارد. امیدوارم تیته از گابریل ژسوس که در آرسنال عالی کار کرده هم دعوت کند و او را به جام جهانی ببرد. پاکتا، ریچارلیسون و آنتونی را هم داریم و معقتدم تیته دشوارترین کار ممکن را برای انتخاب ترکیب اصلی خواهد داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آنچلوتی و گواردیولا تاریخ فوتبال برزیل را تغییر می‌دهند | ورزش سه