کد: 185006403 آبان 1401 ساعت 20:18

تسویه حساب با دادگاه فیفا؛

پرونده طلب برانکو از پرسپولیس امروز بسته شد!

باشگاه پرسپولیس از پرداخت طلب دادگاه فیفا در پرونده رسیدگی به شکایت برانکو خبر داد.
پرونده طلب برانکو از پرسپولیس امروز بسته شد!

به گزارش "ورزش سه"، از آخرین روزی که برانکو ایوانکوویچ هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت، نزدیک به سه سال می‌گذرد و پرسپولیس حدود دو سال پیش موفق شد طلب بیش از یک میلیون یورویی او را پرداخت کند؛ طلبی که باعث شد تا پنجره پرسپولیس بسته و محرومیت نقل و انتقالاتی به کابوس قرمزها تبدیل شود.

حالا دوباره نام برانکو ایوانکوویچ در اطراف باشگاه پرسپولیس شنیده شده و مسئول امور بین الملل قرمزها از پرداخت 115 هزار فرانکی به فیفا برای بسته‌شدن پرونده او خبر داده است؛ رقمی که البته در حساب فیفا نشسته است.

امیرعلی حسینی در این باره می‌گوید: چند هفته قبل نامه‌ای از فیفا دریافت کردیم مبنی بر این که باشگاه پرسپولیس بابت هزینه‌های دادرسی و جرائم مربوط به پرونده‌های آقایان؛ برانکو ایوانکوویچ، ایگور پانادیچ و زلاتکو ایوانکوویچ باید ۱۱۵ هزار فرانک سوییس را به حساب آن نهاد واریز می‌کرد. آن‌ها در ادامه خواسته بودند چنانچه واریز صورت گرفته است، اسناد مرتبط ارسال شود و در غیر این‌صورت نسبت به پرداخت تا تاریخ مشخص اقدام گردد.

1612868

وی ادامه داد: البته این مبالغ مربوط به خود فیفا بود و قرار نبود به طرف‌های پرونده پرداخت شود. مراتب بعد از انتقال از سوی فدراسیون بلافاصله به مدیرعامل منتقل شد و با پیگیری ایشان موضوع دنبال و اقدام برای واریز صورت گرفت.

مدیر امور بین‌الملل پرسپولیس درباره بسته شدن پرونده اظهار داشت: خوشبختانه با جدیت آقای درویش، کارها در موعد مقرر انجام شد و امروز نامه فیفا را دریافت کردیم. در این نامه تصریح شده است؛ کمیته انضباطی فیفا تایید می‌کند کمیته مالی فیفا، مبلغ مذکور را دریافت کرده است. به این ترتیب، کمیته انضباطی فیفا، پرونده را مختومه اعلام کرد.

نکته مهم اینکه اگر پرسپولیس در دوره سرمربیگری برانکو این مبلغ را پرداخت می‌کرد، نیازی به واریز این رقم قابل توجه نبود اما در نهایت زمانی که کار به فیفا کشید و پرسپولیس پرونده را باخت، فیفا این هزینه دادرسی را هم از طرف بازنده دریافت کرد.

جالب اینکه پرسپولیس رقمی مشابه را هم به دادگاه عالی ورزش پرداخت کرده بود تا پرونده برانکو را استیناف خواهی کند؛ پرونده‌ای که همه مطمئن بودند بازنده کدام طرف خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پرونده طلب برانکو از پرسپولیس امروز بسته شد! | ورزش سه