کد: 185191814 آبان 1401 ساعت 11:2830.1K بازدید

برگی از تاریخ

دوست‌داشتنی‌های استقلال در مسابقه فشن!(عکس)

تصویری کمیاب از چند ستاره استقلال در دهه 1380.
دوست‌داشتنی‌های استقلال در مسابقه فشن!(عکس)

به گزارش ورزش سه، این عکس احتمالا در جریان یکی از مسابقات آسیایی استقلال به میزبانی کشور امارات گرفته شده و به احتمال زیاد مربوط به سالی است که تیم ناصر حجازی در شهر العین با حذف میزبان و الهلال عربستان از جام باشگاه‌های آسیا دست به کار بزرگی زد و با صعود به جمع 4 تیم آسیا در نهایت به فینال رسید.

مسعود قاسمی گلر سوم استقلال، سهراب بختیاری‌زاده مدافع خوزستانی و ملی‌پوش، هادی طباطبایی دروازه‌بان اسبق آبی‌ها و علی موسوی مهاجمی که حضور در فوتبال آلمان را نیز تجربه کرد.

آنها در بوتیک یکی از ایرانیان مقیم امارات(مسعود زمانی) حاضر شده و روبه دوربین عکاس لبخند می‌زنند؛ آنهم در دوره ای که هنوز عکس گرفتن با موبایل مُد نبود و گرفتن این تصاویر نیاز به ظهور و چاپ داشت.

از عمر این عکس حداقل 20 سالی می‌گذرد و گذشت زمان استقلالی‌های حاضر در این تصویر را که آن‌وقت‌ها در اوج جوانی در مسابقه مُد و فشن هستند به مرز میانسالی رسانده است. چه روزهایی می‌آید و می‌گذرد.

1759736
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دوست‌داشتنی‌های استقلال در مسابقه فشن!(عکس) | ورزش سه