کد: 185232116 آبان 1401 ساعت 14:1569.1K بازدید

مارکوس آلونسو:

فکر و ذهنم بارسا بود: با اکراه در تست رئال شرکت کردم

مارکوس آلونسو از کودکی هوادار بارسا بود ولی در باشگاه رئال مادرید رشد کرد. او گفت که با اکراه در تست رئال شرکت کرده بود.
فکر و ذهنم بارسا بود: با اکراه در تست رئال شرکت کردم

به گزارش "ورزش سه"،  یک روز پس از پایان نقل و انتقالات تابستانی بود که مارکوس آلونسو به بارسلونا پیوست. او با چلسی فسخ کرده بود و به عنوان بازیکن آزاد با بارسا قرارداد امضا کرد. قرارداد او یک ساله با بند فسخ 50 میلیون یورویی است اما گفته می شود بارسلونا قصد دارد در ماه ژانویه قراردادی طولانی مدت با آلونسو ببندد. نکته جالب در مورد آلونسو اینکه او محصول آکادمی رئال مادرید است و با پیراهن تیم اول رئال یک بازی نیز انجام داده است. پدربزرگ آلونسو، بازیکن رئال بود ولی پدرش برای بارسلونا بازی می‌کرد.

1711822

مارکوس آلونسو در مصاحبه با اسپورت و در مورد پیوستنش به آکادمی رئال گفت:«تیم پدرم بارسا بود و در خانه همه هوادار بارسا بودیم. در ابتدا حضور در آکادمی رئال دشوار بود. در تست رئال با اکراه شرکت کردم و یادم است والدینم به من می‌خندیدند. در نهایت انتخاب شدم و فکر می کنم حضور در آکادمی رئال برای رشد و پیشرفت فوتبالم بسیار مهم بود. در رئال به عنوان یک انسان و یک فوتبالیست رشد کردم و هیچ چیزی بر علیه این باشگاه نمی توانم بگویم.»

1760442

آلونسو ادامه داد:«از کودکی هوادار بارسا بودم و هدف اصلی‌ام این بود روزی پیراهن این باشگاه را به تن کنم. چند بار هم به این مهم نزدیک شدم ولی هر بار منتفی شد. من در چلسی راحت بودم و شاید جدایی از این باشگاه برایم ریسک بزرگی محسوب می شد ولی ترجیح دادم از منطقه امن خودم خارج شوم و به بارسا بیایم. سال‌ها به دور از فوتبال اسپانیا بودم و دوست داشتم به لالیگا برگردم. تابستان عجیبی بود. چلسی قصد داشت من را حفظ کند ولی من فقط به بارسا فکر می‌کردم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار