کد: 185266418 آبان 1401 ساعت 13:1924.2K بازدید

پرسپولیس طلب انصاری را پرداخت کرد

باشگاه پرسپولیس قسط سوم از مطالبات مدافع چپ اسبق خود را پرداخت کرد.
پرسپولیس طلب انصاری را پرداخت کرد

به گزارش "ورزش سه"، محمد انصاری مدافع چپ اسبق پرسپولیس که مبلغی از این باشگاه طلبکار بود، موفق شد باقی طلب خود را نیز دریافت کند تا پرونده این بدهی نیز بسته شود.

باشگاه پرسپولیس چندی پیش طی یک چک قرار بود مطالبات محمد انصاری که قرار بود اختصاص به یک خیریه داده شود را به وی داده بود. این باشگاه دو قسط از مطالبات این بازیکن را به وی پرداخت کرده بود و در شرایطی که از موعد سوم آن مدتی گذشته بود، به دلیل بسته شدن حساب‌هایش نتوانسته بود آن را پرداخت کند.

اکنون باشگاه باقی مطالبات این بازیکن را به وی پرداخت کرده تا پرونده این بدهی نیز بسته شود و یکی دیگر از بازیکنانی که با این باشگاه به مشکل مالی برخورده بود، کارش نهایی شود.

باشگاه پرسپولیس در تلاش است با پرداخت بدهی‌های خود، شرایط دستیابی به مجوز حرفه ای برای بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا را فراهم سازد و رضا درویش طی این مدت پرونده‌های زیادی را زیر نظر داشته و موفق شده با تعامل و همکاری صورت گرفته، آنها را مختومه کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پرسپولیس طلب انصاری را پرداخت کرد | ورزش سه