کد: 185391325 آبان 1401 ساعت 22:48

برانکو برای توقف فلیک یک قدم کم آورد!

بازیکن تیم ملی عمان با از دست‌دادن موقعیت گل در برابر دروازه خالی در نجات تیمش از شکست ناکام ماند.
برانکو برای توقف فلیک یک قدم کم آورد!

به گزارش "ورزش سه" ساعتی پیش تیم ملی فوتبال عمان در دیداری تدارکاتی مقابل آلمان با نتیجه نزدیک یک بر صفر شکست خورد.

باخت شاگردان برانکو ایوانکوویچ مقابل یکی از قدرت‌های برتر فوتبال دنیا درحالی رقم خورد که این تیم در نیمه دوم فوتبالی فراتر از انتظار به نمایش گذاشت و چندین بار با نفوذ از جناحین به خصوص سمت راست دفاع آلمان، تیم فلیک را تحت فشار قرار دادند.

1764206

درحالی که مانشافت با گل دقیقه ۸۰ از عمانی‌ها پیش بودند، محسن الغسانی، بازیکن تیم ملی عمان یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد تا آه از نهاد هم‌تیمی‌ها و کادر فنی این تیم بلند شود.

روی پاس در عرض هافبک عمان، الغسانی در شرایطی که دیگر کاری از دست نویر هم برنمی‌آمد، با یک ضربه باورنکردنی در مقابل دروازه خالی توپ را از بالای دروازه به بیرون زد تا دست برانکو و تیمش از متوقف‌کردن آلمان کوتاه مانده و درنهایت بازی با همان یک گل به پایان برسد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

برانکو برای توقف فلیک یک قدم کم آورد! | ورزش سه