کد: 185400426 آبان 1401 ساعت 18:0068.4K بازدید

آنتونیو رودیگر:

ناواس صاحب‌خانه‌ام است ولی کاستاریکا را می‌بریم

آنتونیو رودیگر معتقد است در صورت پیروزی برابر کاستاریکا در جام جهانی بعید است خانه اش را از دست بدهد.
ناواس صاحب‌خانه‌ام است ولی کاستاریکا را می‌بریم

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی آلمان در جام جهانی با کاستاریکا، ژاپن و اسپانیا هم گروه است و در سومین بازی به مصاف کاستاریکا خواهد رفت. این بازی برای آنتونیو رودیگر و کیلور ناواس از یک جهت خاص است. رودیگر که در تابستان امسال به رئال پیوست، خانه کیلور ناواس را اجاره کرده و آنجا اقامت دارد.

1764567

رودیگر در آخرین بازی تدارکاتی آلمان مقابل عمان(پیروزی 1-0 مانشافت) به دلیل مصدومیت حضور نداشت و هانسی فلیک ترجیح داد روی او ریسک نکند. فلیک ولی اطمینان دارد که رودیگر چهارشنبه آینده در اولین بازی مقابل ژاپن حاضر خواهد بود. 

رودیگر شخصیت جالبی در تیم ملی آلمان است. او در مصاحبه با بیلد و در پاسخ به سوالی در مورد عواقب پیروزی برابر کاستاریکا و احتمال از دست دادن خانه اش گفت:«بعید می دانم تا زمانی که اجاره را به موقع به کیلور پرداخت کنم، این اتفاق بیفتد. کیلور دروازه بان بزرگی است و ما کاستاریکا را اصلا دست کم نمی گیریم. البته که می خواهیم کاستاریکا را شکست دهیم.»

لازم به ذکر است که رودیگر تمام دستمزد و پولی که در طول جام جهانی دریافت خواهد کرد را برای تأمین هزینه جراحی چند کودک در سیرالئون اهدا خواهد کرد. او بسیار درگیر کمک به افراد نیازمند در کشور زادگاه والدینش است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ناواس صاحب‌خانه‌ام است ولی کاستاریکا را می‌بریم | ورزش سه