کد: 185629908 آذر 1401 ساعت 14:0253.5K بازدید

دیدار به فینال

انریکه فاش کرد: به هانسی فلیک چه گفتم؟

مکالمه صمیمی بین لوییس انریکه و هانسی فلیک در پایان بازی آلمان و اسپانیا جالب توجه بود. انریکه شب گذشته در مورد این قضیه صحبت کرد.
انریکه فاش کرد: به هانسی فلیک چه گفتم؟

به گزارش "ورزش سه"، دو روز پیش تیم های ملی آلمان و اسپانیا در دیداری حساس به تساوی 1-1 رسیدند. اسپانیا تقریبا صعودش به دور بعد قطعی است و با یک تساوی برابر ژاپن هم راهی دور بعد می شود اما آلمان باید کاستاریکا را ببرد و در انتظار نتیجه بازی اسپانیا-ژاپن بماند.

1771965

در آن بازی ابتدا اسپانیا با گل آلوارو موراتا پیش افتاد اما در دقیقه 83 نیکلاس فولکروگ توانست کار را به تساوی بکشاند. در پایان بازی گفت و گویی گرم و صمیمی را بین مربیان دو تیم شاهد بودیم. لوییس انریکه به سمت هانسی فلیک رفت و برای چند ثانیه حرف زدند و با لبخند جدا شدند. 

1771966

انریکه شب گذشته در گفت‌وگوی زنده با مردم اسپانیا از طریق توییچ، در مورد این مکالمه توضیح داد:«فلیک انسان و مربی بسیار محترمی است. می دانید که وقتی دو تیم با یکدیگر هم گروه هستند، دیگر امکان برخوردشان تا فینال وجود ندارد. من به شوخی و جدی گفتم امیدوارم در فینال یکدیگر را ببینیم و او هم استقبال کرد. به نوعی سرنوشت صعود آلمان به دور بعد به پیروزی ما برابر ژاپن بستگی دارد و باید بگویم که اسپانیا در هر بازی برای برد وارد زمین می شود. به شخصه دوست دارم اگر به فینال برسیم، حریف مقابل‌مان آلمان باشد.»

1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار