کد: 186273513 دی 1401 ساعت 19:53

آرامش به خانه دو خارجی استقلال رفت

دو بازیکن خارجی استقلال با دریافت بخشی از مطالبات خود از نظر ذهنی شرایط بهتری پیدا کردند.
آرامش به خانه دو خارجی استقلال رفت

به گزارش "ورزش سه"، یکی از دغدغه‌های علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال طی روزهای گذشته پرداخت پول به اعضای خارجی تیمش بوده است. در این بین کوین یامگا و رافائل سیلوا شرایط ویژه‌تری داشتند.

بازیکنان فرانسوی و برزیلی استقلال در روزهای گذشته نسبت به پرداخت نشدن مطالبات توسط باشگاه گلایه مند بودند. یامگا و سیلوا حتی نامه های رسمی‌ای نیز به مدیرعامل استقلال نوشتند و خواهان دریافت پول شدند. آنها به باشگاه برای پرداخت پول وقت دادند و همین امر سبب شد تا علی فتح‌الله‌زاده به گفت و گو با دو ستاره خارجی تیمش بپردازد.

فتح‌الله زاده در جلساتی که با یامگا و سیلوا داشت قول داد که بخشی دیگر از مطالبات آنها پرداخت شود و حالا با توجه به دریافتی دلاری مدیرعامل استقلال از باشگاه فنرباغچه ترکیه این وعده تحقق یافته است.

مدیران استقلال مبلغی دیگر از قرارداد سیلوا و یامگا را به آنها پرداخت کردند تا این دو بازیکن با آمادگی روحی و ذهنی بهتری همراه تیم به تبریز بروند و مقابل تراکتور بازی کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آرامش به خانه دو خارجی استقلال رفت | ورزش سه