کد: 186679806 بهمن 1401 ساعت 04:56

مازاد الزمالک در نانت فرانسه

پادشاه استانبول، یک مهاجم مصری است!

مصطفی محمد جدیدترین ستاره فوتبال مصر محسوب می‌شود.
پادشاه استانبول، یک مهاجم مصری است!

به گزارش ورزش سه، مصطفی محمد مهاجم تیم نانت در فصل جاری عملکرد خوبی داشته و توانسته ۸ گل برای تیمش به ثمر برساند اما همیشه اوضاع برای این مهاجم تیم‌ملی مصر، مطلوب نبوده است.

او دوران فوتبال خود را این‌طور توضیح می‌دهد: در ۱۱ سالگی به الزمالک رفتم و بعد به تیم بزرگسالان هم رسیدم اما دائم من را به تیم‌های کوچک قرض می‌دادند. من تصمیم گرفتم در پایان فصل به تلفن‌های باشگاه جواب ندهم و با شروع تمرینات به محل تمرین تیم بروم. مطمئن بودم می‌توانم کارم را انجام دهم و همینطور هم شد و در یک فصل ۲۲ زدم تا پیشنهاد گالاتاسارای را بگیرم و به ترکیه بروم.

مصطفی محمد در مورد دوران حضور در ترکیه توضیح می‌دهد: در بازی اول یک گل زدم و سپس برابر فنرباغچه در دربی استانبول گلزنی کردم. این گل آن‌قدر مهم بود که بعد از بازی آردا توران به من گفت تو پادشاه استانبول هستی.

مهاجم مصری همچنین عنوان کرد: ممکن بود به سنت اتین بروم اما آنها گفتند یکی از باشگاه الزماک از ما درخواست پول کرده است. به همین دلیل انتقال منتفی شد. الان در نانت خوشحالم اما لیگ فرانسه بسیار دشوار است.

او همچنین گفت که سعی کرده در خوشحالی های بعد از گل خود از سرخیو راموس و لواندوفسکی تقلید کند.

این مهاجم ۲۵ ساله می‌گوید از حضور در کنار محمد صلاح در تیم‌ملی خوشحال است و او را فردی ساده می‌داند.

مصطفی محمد در پایان گفت که جاه‌طلبی او قهرمانی با تیم‌ملی مصر در جام ملت‌های ۲۰۲۴ و همچنین صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پادشاه استانبول، یک مهاجم مصری است! | ورزش سه