کد: 187229906 اسفند 1401 ساعت 00:4111.2K بازدید

علوی: مقبولیت مربی، مورد توجه ما هست

تایید مذاکره فدراسیون با مربیان ایرانی برای تیم ملی

رئیس روابط عمومی فدراسیون فوتبال، مذاکره با گزینه‌های مطرح شده درباره نیمکت تیم ملی را تایید کرد.
تایید مذاکره فدراسیون با مربیان ایرانی برای تیم ملی

به گزارش “ورزش سه” امیرمهدی علوی، رئیس روابط عمومی فدراسیون فوتبال درباره اقدامات فدراسیون برای انتخاب سرمربی تیم ملی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: به طور کلی فدراسیون فوتبال مذاکراتی را با مربیان نامی داخلی صورت گرفت. خیلی از نام‌هایی که در هفته‌های اخیر، امروز و دیروز مطرح شد، فدراسیون فوتبال تایید می‌کند و حتی می‌تواند این نام‌ها بیش از این باشد. چرا که اعتقاد داریم مربیان بزرگ دیگری هم در فوتبال ایران وجود دارد.

وی در ادامه گفت: حتما نگاه مردم و افکار عمومی یکی از نکاتی است که مورد توجه فدراسیون فوتبال قرار گرفته و شاید یکی از دلایلی که باعث شده مذاکرات به طول انجامد همین دلیل است. نظرسنجی‌های زیادی انجام شده و نظرات مردم مختلف است.

علوی در پایان گفت: این مورد در مقیاس کلی مورد توجه فدراسیون است. افکار عمومی همراه تیم ملی باید باشد و محبوبیت یکی از نکاتی است که سرمربی تیم ملی باید آن را داشته باشد. سرمربی تیم ملی را باید مردم و تماشاگران بخواهند و قبولش داشته باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار