کد: 187247706 اسفند 1401 ساعت 22:53

بیشترین بازی در تاریخ لالیگا برای یک باشگاه

رکورد تاریخی سیمئونه در دربی ال‌مادریلنیو

دیگو سیمئونه در دربی شهر مادرید توانست به یک رکورد تاریخی دست یابد.
رکورد تاریخی سیمئونه در دربی ال‌مادریلنیو

به گزارش "ورزش سه"، شاید در سال 2011 و روزی که دیگو سیمئونه هدایت اتلتیکو مادرید را برعهده گرفت، هرگز تصورش را هم نمی‌کرد به مربی‌ای تبدیل شود بیشترین بازی را در یک باشگاه و در تاریخ لالیگا انجام داده باشد.

سرمربی آرژانتینی که جانشین گرگوریو مانزانو شد، امشب و در تقابل برابر رئال مادرید در ال‌مادریلنیو، توانست به رکورد 425 بازی در لالیگا برسد که هدایت اتلتیکو مادرید را برعهده داشته است.

1805825

او از میگل مونوز که در 424 بازی هدایت رئال مادرید را برعهده داشت، پیشی گرفت. سیمئونه رکوردی را شکست که 49 سال پیش به ثبت رسیده بود.

سیمئونه همچنین توانست به رکورد لوئیس آراگونس برسد که 612 بار در تمامی رقابت‌ها، هدایت اتلتیکو مادرید را برعهده داشت. آراگونس فقید در 7 مقطع مختلف سرمربی اتلتیکو بود.

دیدار میان رئال مادرید و اتلتیکو مادرید که رکوردشکنی سیمئونه نیز همراه شد، در نهایت با تساوی یک - یک به پایان رسید. روخی بلانکو در این دیدار و از دقیقه 64 با اخراج آنخل کوره‌آ 10 نفره بود و حتی به گل اول نیز رسید، اما در نهایت بازی با نتیجه تساوی به پایان رسید.

1805826
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رکورد تاریخی سیمئونه در دربی ال‌مادریلنیو | ورزش سه