کد: 187260207 اسفند 1401 ساعت 14:26

جودوکاران بوشهری قهرمان جام خلیج فارس شدند

تیم رعد پدافند بوشهر عنوان قهرمانی مسابقات جودو بین باشگاهی جام خلیج فارس را بالای سر برد.
جودوکاران بوشهری قهرمان جام خلیج فارس شدند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، مسابقات جودو بین باشگاهی مردان (جام خلیج فارس) طی روزهای جمعه و شنبه (پنجم‌و ششم اسفندماه) به میزبانی سالن شهید افراسیابی تهران پیگیری شد که هشت تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی از صبح امروز (شنبه ششم اسفندماه) به مصاف هم رفتند و در پایان تیم رعد پدافند بوشهر قهرمان این دوره از رقابت‌ها شد.

تیم لوکوموتیو روسیه با شکست ۴ بر ۳ مقابل تیم رعد پدافند هوایی بوشهر به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. تیم‌های خوشگوار مشهد با نتیجه برد ۴ بر ۳ و صنعت مس کرمان با نتیجه برد ۵ بر ۲ در دیدار رده بندی به مقام سوم مشترک دست یافتند.

در این دوره از رقابت‌ها تیم‌های خارجی لوکوموتیو مسکو از کشور روسیه، تیم‌های الحشد الشعبی، الکرخه، نادی الجیش از کشور عراق، یک تیم از پاکستان و یک تیم از افغانستان حضور داشتند.

1721931

در بخش تیم‌های داخلی نیز، تیم رعد پدافند، نیروی زمینی ارتش، نفت مسجد سلیمان، شاهین تهران، خوشگوار مشهد، مس کرمان و خانه جودو ملک هفت تیم داخلی حاضر در این رقابت‌ها بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جودوکاران بوشهری قهرمان جام خلیج فارس شدند | ورزش سه