کد: 187269608 اسفند 1401 ساعت 00:1911.3K بازدید

رئیس فدراسیون و درخواست ملاقات از دکتر مخبر

تاج به دنبال سرمربی تیم ملی بعد از جلسه با دولت!

مهدی تاج به دنبال برگزاری جلسه با معاون اول رئیس جمهور برای رفع برخی از موانع انتخاب سرمربی است.
تاج به دنبال سرمربی تیم ملی بعد از جلسه با دولت!

به گزارش “ورزش سه” بحث انتخاب سرمربی تیم ملی و مشکلات عدیده‌ای که در راه استخدام سرمربی خارجی وجود دارد، مهدی تاج را در این تکاپو انداخته که به دنبال برگزاری جلسه‌ای مهم و زودهنگام با مسئولان رده بالای دولتی باشد.

به همین علت رئیس فدراسیون فوتبال، طی درخواستی ویژه از دکتر محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور قرار ملاقات خواسته است تا به این واسطه تلاش‌های خود را برای رفع موانع موجود بر سر انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی انجام دهد.

عدم تخصیص ارز نیمایی به فدراسیون، مشکلات فراوان در راه انتقال پول به مربی خارجی و کمبود ارز از جمله مشکلاتی است که تاج قصد دارد آن‌ها را با معاون رئیس جمهور در میان بگذارد و به دنبال راه حلی برای رفع آن‌ها باشد. جلسه‌ای که خروجی‌اش به طور قطع روی انتخاب سرمربی برای تیم ملی اثر می‌گذار‌د.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تاج به دنبال سرمربی تیم ملی بعد از جلسه با دولت! | ورزش سه