کد: 192049522 فروردين 1402 ساعت 22:5517.7K بازدید

بلیت رایگان نساجی ۱۰ هزار تومان شد!

یکی-دو روز پیش باشگاه نساجی اعلام کرد بلیت دیدار این تیم در برابر آلومینیوم اراک در هفته بیست و ششم لیگ برتر به تماشاگران به صورت رایگان اهدا می‌شود.
بلیت رایگان نساجی ۱۰ هزار تومان شد!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه نساجی که به تازگی پروسه عبور از حمید مطهری و جذب مربی اسپانیایی را اجرایی کرده است، به منظور حمایت بیشتر از تماشاگران در بازی با آلومینیوم خطاب به تماشاگران خود اعلام کرد که تماشای این بازی رایگان است. اما با وجود این اعلام تماشاگران نساجی برای تهیه بلیت این بازی به صورت الکترونیکی باید 10 هزار تومان هزینه کنند. باشگاه نساجی در این باره توضیح داده است.

روابط عمومی باشگاه نساجی در این باره نوشت: با توجه به اینکه روز گذشته از سوی مدیریت باشگاه بلیت دیدار پیش‌رو کاملاً رایگان اعلام شده بود، عوامل اجرایی برگزاری بازی طی جلسه‌ای عنوان داشتند: به‌دلیل ثبت هویت فردی هواداران در سامانه الکترونیکی و خدمات شرکت پشتیبان هر هوادار باید مبلغ ۱۰ هزار تومان واریز کند. لازم به ذکر است که حتی ریالی از این مبلغ به باشگاه نساجی نخواهد رسید و صرفاً این مبلغ، کارمزدی است که شرکت پشتیبان فروش بلیت الکترونیکی دریافت می‌کند.

نساجی – آلومینیوم از هفته بیست و ششم لیگ برتر جمعه هفته جاری ساعت 20 در استادیوم شهید وطنی برگزار می‌شود و این اولین بازی نساجی با مربی اسپانیایی خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار