کد: 192055023 فروردين 1402 ساعت 12:024.3K بازدید

کشاورز: تنیس نیازمند تغییر نگاه در بازی‌های آسیایی است

گرنداسلم بالاتر از بازی‌های آسیایی و المپیک است

دبیر فدراسیون تنیس در خصوص شرایط اعزام تنیسورهای ایرانی به بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو گفت: شرایط و وضعیت حضور قهرمانان تنیس در بازی‌های آسیایی با سایر رشته‌ها متفاوت است و باید این مساله مورد توجه قرار گیرد.
گرنداسلم بالاتر از بازی‌های آسیایی و المپیک است

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تینس، شاهرخ کشاورز با اشاره به زمان اندک تا آغاز بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو تاکید کرد: بالاترین خواستگاه ورزش تنیس مسابقات گرنداسلم است که شاهد حضور نماینده‌ای از ایران در آن هستیم، متاسفانه در گذشته نگاه به ورزش تنیس این بود که اگر مدال نمی‌گیریم نباید اعزام شویم اما ظهور یک چهره جوان و بانویی آینده‌دار نشان داد این نگاه، نیاز به تغییر دارد و شاید اگر چنین ورزشکاران مستعدی فارغ از نگاه مدال‌آوری به مسابقات اعزام می‌شدند امروز شرایط ورزش تنیس بهتر از این بود و در چرخه مسابقات هم قهرمانان کشورمان مسیر به مراتب راحت‌تری برای رسیدن به رده‌های بالایی جدول داشتند.

دبیر فدراسیون تنیس خاطر نشان کرد: اگر در دوره‌های قبلی تنیس اعزام شده بود امروز در جدول مسابقات شرایط بهتری داشتیم، خوشبختانه ورزشکاران ما از استعداد و انگیزه بالایی برخوردار هستند اما این مساله نیاز به حمایت و پشتیبانی دارد که امیدواریم با حضور افراد منتخب و مد نظر فدراسیون در هانگ‌ژو شاهد یک اتفاق خوب و دوره جدیدی در تنیس ایران باشیم.

کشاور تاکید کرد: در دو بخش آقایان و بانوان شایسته‌ترین نفرات را به ستاد بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو معرفی کرده‌ایم، بدون شک آنها بهتر از ما شرایط و توانمندی‌های تنیسورهای ایرانی را می‌دانند و امیدواریم حضور آنها در این رویداد و نتایجی که رقم می‌خورد راه را برای آیندگان تنیس ایران باز کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

گرنداسلم بالاتر از بازی‌های آسیایی و المپیک است | ورزش سه