کد: 192062223 فروردين 1402 ساعت 17:1924.1K بازدید

هشدار هامان: درختان مونیخ خواهند سوخت!

دتمار هامان پس از شکست سه بر صفر بایرن مونیخ برابر منچسترسیتی در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، از توخل و ستارگان این تیم انتقاد کرد.
هشدار هامان: درختان مونیخ خواهند سوخت!

به گزارش ورزش سه، هامان، بازیکن سابق بایرن مونیخ در گفت‌وگو با اسکای به بی‌تدبیری شدید بازیکنان این تیم، به خصوص دایو اوپامکانو که منجر به گل دوم سیتی شد، اشاره کرد و گفت: تیم پس از آن اشتباه، تقریبا بدون مقاومت گل سوم را دریافت کرد. ناامید کننده است. آن‌ها تا زمانی که نتیجه بازی 0-2 شود، خوب بودند.

ستاره سابق فوتبال آلمان همچنین ضمن انتقاد از عدم هماهنگی یان زومر و اوپامکانو، ادامه حضور دروازه‌بان سوئیسی در بایرن برای فصل آینده را زیر سوال برد و تاکید کرد که او بخشی از مسئولیت این باخت را بر عهده دارد و اخیرا در مسابقات بزرگ ضعیف ظاهر شده است.

هامان در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ضعف بازیکنان بایرن در درگیری‌های نفر به نفر اشاره کرد و گفت: آن‌ها در هر درگیری به زمین می‌افتادند، در حالی که بازیکنان سیتی محکم روی پای خود می‌ماندند.

او سپس به توماس توخل برای احتمال حذف از لیگ قهرمانان اروپا پس از ترک جام حذفی هشدار داد و گفت: توخل باید هر چه سریع‌تر تیم را به یک حاشیه امن بازگرداند؛ در غیر این صورت درختان در مونیخ خواهند سوخت. (مصیبت به بار می‌آید)

وی در پایان عنوان کرد: او باید به بازیکنان این پیام را بدهد که هنوز کار تمام نشده و اگر آن‌ها احساس کنند هنوز امکان صعود وجود دارد، احتمال این اتفاق بالا خواهد رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار