کد: 193620518 اردیبهشت 1402 ساعت 18:0420.7K بازدید

اشتباه تأثیرگذار مساوی است با محرومیت جدی

خط و نشان سخت تاج برای داوران لیگ برتری

رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مجمع عمومی هیئت فوتبال استان کرمان، اشاره‌ای کوتاه به مشکلات داوری داشت.
خط و نشان سخت تاج برای داوران لیگ برتری

به گزارش “ورزش سه” فدراسیون فوتبال با توجه به حضور سه تیم در کورس قهرمانی لیگ برتر و هم‌چنین رقابت فشرده چند تیم برای عدم سقوط به لیگ یک، از ابتدای هفته جلسات فشرده‌ای را برگزار کرده و به دنبال کاهش جنجال و تنش‌های همیشگی است.

چند روز قبل هدایت ممبینی در جلسه کارگروه ویژه نظارت بر لیگ برتر و لیگ یک، از دغدغه فدراسیون فوتبال برای انجام مسابقات پایانی لیگ، بدون مشکل و شائبه صحبت کرد.

اما حالا مهدی تاج موضعی جدی‌تر و البته هشدارآمیز داشته است. رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مجمع سالانه هیئت فوتبال استان کرمان از تشکیل ستادی برای رصد دقیق هفته‌های آخر لیگ خبر داده و گفته است: اگر داور اشتباه تاثیرگذاری در این مسابقات داشته باشد با محرومیت جدی روبه‌رو می‌شود.

وی در ادامه توضیح داده است: کمیته‌های انضباطی، داوران و سازمان لیگ فعالیت خود را برای رصد هفته‌های پایانی لیگ برتر به طور ویژه انجام می‌دهند اما فدراسیون فوتبال ستادی را در هفته‌های پایانی لیگ برتر تشکیل داده که تمامی کمیته‌ها از جمله انضباطی، داوران و اخلاق باید در آن باید همگرایی داشته باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار