کد: 193735324 اردیبهشت 1402 ساعت 08:151.3K بازدید

برترین‌های مسابقات آزاد اسنوکر کشوری مشخص شدند

رقابت‌های آزاد اسنوکر کشوری با حضور ۲۱۲ ورزشکار برگزار شد ‌و با معرفی نفرات برتر شرکت کننده به پایان رسید.
برترین‌های مسابقات آزاد اسنوکر کشوری مشخص شدند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بولینگ و بیلیارد، مسابقات اسنوکر آزاد آقایان (جایزه بزرگ) کشور به میزبانی باشگاه فرهنگی ورزشی بیلیارد شهر با عنوان جام نقش جهان و به یاد شهدای ورزشکار استان اصفهان با حضور ۲۱۲ ورزشکار برگزار شد.

در پایان علی قره گوزلو سرباز نیروی پدافند هوایی ارتش و سیاوش مزینی هر دو از تهران به ترتیب اول و دوم شدند، همچنین آرمان دیناروند و وحید قربانپور از اصفهان به صورت مشترک در جایگاه سوم ایستادند.

1542594

مراسم اختتامیه این رقابت‌ها با حضور، علی سلطانپور دبیرکل فدراسیون بولینگ و بیلیارد جمهوری اسلامی ایران، امیرحسین صمدانی رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان اصفهان، حسن اسماعیلی مسئول حراست اداره کل، احمد مرادی مسئول گروه ورزش قهرمانی اداره کل و آرش ظفریان مسئول گروه ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان و دیگر مسئولین در باشگاه فرهنگی ورزشی بیلیارد شهر برگزار شد.

این دوره از مسابقات به دلیل نزدیک بودن به رقابت‌های قهرمانی آسیا به میزبانی کشورمان از اهمیت بالایی برخوردار بود و ورزشکاران حاضر در مسابقات در اوج آمادگی در این مسابقات حضور پیدا کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار