کد: 193835128 اردیبهشت 1402 ساعت 22:10129.2K بازدید

قرارداد دارم و می‌مانم؛

ستاره پرسپولیس و اولین واکنش به شایعات جدایی

مرتضی پورعلی‌گنجی می‌گوید پرسپولیس در جام حذفی هم تنها به دنبال قهرمانی خواهد بود.
ستاره پرسپولیس و اولین واکنش به شایعات جدایی

به گزارش ورزش سه، مرتضی پورعلی‌گنجی پس از پیروزی پرسپولیس برابر نساجی و قهرمانی سرخپوشان در لیگ بیست و دوم در‌ جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: خدا را شکر شرمنده هواداران نشدیم و با تمرکز و جنگندگی و فروتنی کامل سعی کردیم بازی کنیم و سه امتیاز را بگیریم و قهرمان شویم.

او درباره حضور پرشور هواداران در استادیوم وطنی قائمشهر گفت: من بعد از ۱۶-۱۷ سال به ورزشگاه وطنی آمدم. همیشه خاطره خوبی از اینجا داشتم و خدا را شکر توانستیم نتیجه بگیریم و قهرمان شویم‌. تماشاگران نساجی هم همیشه پرشور هستند؛ واقعا عشق هستند و امیدوارم در لیگ قهرمانان آسیا هم‌ نتیجه بگیرند. طرفداران پرسپولیس هم همه جوره عشق هستند.

1877075

مدافع پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون جدایی او وجود دارد، گفت: من به این مسائل فکر نمی‌کنم و تمام تلاشم را می‌کنم که در دو بازی نتیجه بگیریم و در جام حذفی قهرمان شویم. فعلا قرارداد دارم و می‌مانم.

پورعلی‌گنجی در خصوص رقابت‌های جام حذفی گفت: جام حذفی شرایط خاص خودش را دارد و هوادار هم‌ تیم خوبی است. با تمام احترام به تیم هوادار، ما تلاش می‌کنیم و تمرکز کامل را داریم که نتیجه درست بگیریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ستاره پرسپولیس و اولین واکنش به شایعات جدایی | ورزش سه