کد: 193846029 اردیبهشت 1402 ساعت 15:00814 بازدید

بیمه تعاون قهرمان سوپر لیگ کاراته شد

صدرنشین سوپر لیگ کاراته با برتری مقابل پاس فراجا عنوان قهرمانی خود را قطعی کرد.
بیمه تعاون قهرمان سوپر لیگ کاراته شد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، هفته پایانی سوپر لیگ کاراته امروز جمعه در حضور مسئولان فدراسیون کاراته در سالن شهید افراسیابی تهران آغاز شد که در بازی نخست تکلیف قهرمان فصل ۱۴۰۱ مشخص شد.

بیمه تعاون و پاس فراجا، تیم‌های اول و دوم جدول در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته پایانی به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان حسن روحانی در تیم بیمه تعاون به لطف مردان کاتارو خود ۱۴ بر ۱۳ نتیجه را به سود خود خاتمه داد و با ۲۷ امتیاز عنوان قهرمانی را کسب کرد. این تیم در آخرین بازی خود عصر امروز به دیدار دانشگاه آزاد می‌رود.

شیدزی، اسلامی و حق نظری در بخش کاتای تیمی و علی صفی اغلو در کاتای انفرادی، بهمن عسگری و مهدی خدابخشی در کومیته مردان دیروز بیمه تعاون بودند. سجاد گنج زاده هم برابر محمود نعمتی به تساوی رسید. بختیاری، برادران کیانی و میلاد بهمنی هم برای پاس فراجا صاحب پیروزی شدند.

این رقابت‌ها عصر امروز به پایان می‌رسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بیمه تعاون قهرمان سوپر لیگ کاراته شد | ورزش سه